Aikuisten suunnistuskoulu 2022

Rasti-Nokia järjestää keväällä 2022 aikuisten suunnistuskoulun. Ensimmäinen kokoontuminen on ma 25.4. klo 17 Rasti-Nokian seuramaja Rantalassa. Koulu on suunnattu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille yli 14 vuotiaille (alle 14v kts. RaN-junnut) ja aikaisempaa suunnistuskokemusta ei tarvita. Suunnistuskoulun tavoitteena on antaa valmiudet omatoimiseen metsässä liikkumiseen kartan kanssa esimerkiksi Nokirasteilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ensisijaisesti MyClubin kautta: https://rastinokia.myclub.fi/flow/events/4009993 (vaatii rekisteröitymisen palveluun).

Ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä ask@rastinokia.fi.

Kouluun voidaan ottaa enintään n. 25 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Rasti-Nokia pidättää oikeuden peruuttaa koulun, mikäli ilmoittautuneita on alle kahdeksan henkilöä.

Aikataulu

Suunnistuskouluun kuuluu 7 harjoituskertaa, joista jokainen kestää n. 3h. Harjoituskerrat ovat:

  • Ma 25.4. teoria 1 & suunnistusharjoitus
  • Ma 2.5. teoria 2 & suunnistusharjoitus
  • Ma 9.5. teoria 3 & suunnistusharjoitus
  • Ke 11.5. suunnistusharjoitus (Nokirastit)
  • Ma 16.5. teoria 4 & suunnistusharjoitus
  • Ke 18.5. suunnistusharjoitus (Nokirastit)
  • Ke 25.5. suunnistusharjoitus (Nokirastit)

Paikkoihin saattaa tulla vaihdoksia riippuen tilojen saatavuudesta, mutta päivät ja kellonajat pyritään pitämään ennalta ilmoitettuina.

Hinta

Suunnistuskoulun hinta on 100e (jäsenille 40e). Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja kartat ja Nokirastien osallistumismaksut. Osallistumismaksun voi maksaa myös erilaisilla liikunta- tai virikeseteleillä. Koulutusmateriaali jaetaan pääosin sähköisessä muodossa. Kartat ovat luonnollisesti paperisia.

Varusteet

Teoriakerroilla voi varata mukaan muistiinpanovälineet. Ilmankin pärjää mutta näistä saattaa olla apua. Jokaisella koulutuskerralla tullaan liikkumaan maastossa, joten varustus sen mukaisesti. Päivän säätila kannattaa ottaa myös huomioon. Oma kompassi kannattaa ottaa mukaan, jos sellaisen omistaa, mutta myös lainakompasseja on saatavilla.