Aikuisten suunnistuskoulu 2024

Aikuisten suunnistuskoulu järjestetään keväällä 2024 aikavälillä 22.4. - 22.5. ja jatkoryhmä 8.5. - 22.5.

Koulu on suunnattu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille yli 14 vuotiaille (alle 14v kts. RaN-junnut) ja aikaisempaa suunnistuskokemusta ei tarvita. Suunnistuskoulun tavoitteena on antaa valmiudet omatoimiseen metsässä liikkumiseen kartan kanssa esimerkiksi Nokirasteilla. Ensimmäinen kokoontuminen on ma 22.4. klo 17 Rasti-Nokian seuramaja Rantalassa.

Jatkoryhmä on tarkoitettu niille kenellä suunnistuksen perusasiat kuten karttamerkit ovat jo hallussa ja kompassin käyttökin jo sujuu. Jatkoryhmän aloitustapahtuma on Nokirasteilla ma 8.5. klo 17:00

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ensisijaisesti MyClubin kautta: https://rastinokia.myclub.fi/flow/courses/6797916 (vaatii rekisteröitymisen palveluun).

Ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä ask@rastinokia.fi.

Kouluun voidaan ottaa enintään n. 25 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Rasti-Nokia pidättää oikeuden peruuttaa koulun, mikäli ilmoittautuneita on alle kahdeksan henkilöä.

Aikataulu

Suunnistuskouluun kuuluu 5 harjoituskertaa, joista jokainen kestää n. 2-3h. Harjoituskerrat alkavat pääsääntöisesti klo 17. Suunnistusharjoituskerroilla voidaan sopia tarvittaessa joustavammasta alkuajasta.

Harjoituskerrat ovat:

  • Ma 22.4. teoria 1 & suunnistusharjoitus (RaNtala)
  • Ma 29.4. teoria 2 & suunnistusharjoitus (RaNtala)
  • Ke 8.5. suunnistusharjoitus (Nokirastit)
  • Ma 13.5. suunnistusharjoitus (Tre iltarastit Nokialla)
  • Ke 22.5. suunnistusharjoitus (Nokirastit)

Jatkoryhmällä vain suunnistusharjoituskerrat 8.5. alkaen

Hinta

Suunnistuskoulun hinta on 87e (jäsenet 50e) ja jatkoryhmä 50e (jäsenet 40e). Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja kartat sekä kuntorastien osallistumismaksut. Osallistumisen voi maksaa myös erilaisilla liikunta- tai virikeseteleillä (kts. nokirastien maksutavat). Jos haluat maksaa em. eduilla ole yhteydessä ask@rastinokia.fi. Koulutusmateriaali jaetaan pääosin sähköisessä muodossa. Kartat ovat luonnollisesti paperisia.

Varusteet

Teoriakerroilla voi varata mukaan muistiinpanovälineet. Ilmankin pärjää mutta näistä saattaa olla apua. Jokaisella koulukerralla tullaan liikkumaan maastossa, joten varustus sen mukaisesti. Päivän säätila kannattaa ottaa myös huomioon. Oma kompassi kannattaa ottaa mukaan, jos sellaisen omistaa, mutta myös lainakompasseja on saatavilla.