Kuntosuunnistajan vakuutus

Kuntosuunnistajan kannattaa hankkia edullinen Kuntosuunnistajan vakuutus tapaturmien varalle, sillä vapaa-ajanvakuutukset korvaavat vaihtelevasti kuntosuunnistustapahtumissa sattuneita tapaturmia. Kuntosuunnistajan vakuutus on voimassa Suomen Suunnistusliitto ry:n kuuluvien seurojen järjestämissä kausiohjelman mukaisissa:

-    kuntosuunnistustapahtumissa ja näiden yhteydessä järjestettävissä Firmaliiga- tai vastaavissa kilpailuissa

-    seurojen järjestämillä suunnistuskursseilla

-    kansallisten ja aluemestaruuskilpailujen yhteydessä järjestettävissä kuntosuunnistussarjoissa (ml. rastiviikot)

-    Jukolan ja Venlojen Viestissä

-    edellä mainittuihin tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla

-    alle 80-vuotiailla henkilöillä

-    vakuutus kattaa kaikki neljä Suomen Suunnistusliitto ry:n lajia, suunnistus, hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus ja tarkkuussuunnistus.

Vakuutus ei ole voimassa muissa kilpailuissa kuin yllä mainituissa eikä harjoituksissa tapahtumien välillä. Vakuutuksen ottaja on Suomen Suunnistusliitto ry ja vakuutuksen antaja Pohjola Vakuutus Oy. Lue tarkemmat vakuutusehdot vakuutuksen tuoteselosteesta.

 

Kuinka Kuntosuunnistajan vakuutus hankitaan?

Vakuutuksen voi ostaa Suomen Suunnistusliiton verkkokaupasta.  Ostaessasi kuntosuunnistajan vakuutusta kirjoita Rasti-Nokian koodi 185 ”Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset” -kenttään. Koodin syöttämisen jälkeen paina "Päivitä" ja sitten "Tilaa".

Tämän jälkeen syötä sen henkilön nimi- ja osoitetiedot jolle vakuutus tulee. Tee vain yksi vakuutus kerrallaan. Maksu tapahtuu pankkitunnuksilla. Vasta maksettu vakuutus on voimassa.

 

Vakuutuksen hinta on 13 € ja se on voimassa ostohetkestä hankintavuoden loppuun. Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi.

 

Vakuutuksen vuonna 2013 lunastaneille henkilöille lähetetään Suunnistaja-lehden näytenumero.

Siirry ostamaan vakuutus.