Iidalle EM-kultaa Puolasta

Rasti-Nokian Iida Koskinen ankkuroi Suomen W16-joukkueen Euroopan mestaruuteen Puolan Szczecinissä järjestetyissä nuorten EM-kisoissa. Maanantaina kisat päättäneessä viestissä Suomen joukkue suoritti tasaisen vahvasti ollen jokaisessa vaihdossa kärjessä. Iidan lisäksi joukkueessa suunnistivat Lotta Laakso ja Anni Jantunen.

Myös lauantain EM-pitkällä Iida suunnisti hienosti 8. sijalle. Sunnuntain sprintissä sijoitus oli 23.

Onnea upeasti menneistä kisoista Iida ja koko Suomen joukkue!

Iidan kommentit kisareissusta:

"Tuntuu hienolta uusia viimevuotinen mestaruus. Alussa stressasin, kun en tiennyt, kuinka paljon perään Sveitsi lähti, mutta onnistuin rauhoittamaan tilanteen. Tein muutaman puoliminuuttisen virheen, mutta tiesin kyllä pitäneeni kärkipaikan, kun olisin nähnyt sveitsiläisen, jos hän olisi tullut kiinni.
 
Tämä voitto tuntui ehkä jopa vaikeammalta, kuin viimevuotinen. Nyt tiesi etukäteen, että meillä on mahdollisuudet pärjätä. Sai kyllä keskittyä tiukasti suunnistukseen koko radan ajan.
 
Näiden kisojen pitkä matka meni hyvin, mutta lopun virhe pudotti sijoitusta. Sprintti meni aivan päin seiniä, joten oli mukava saada tähän loppuun onnistunut metsästartti. Kausi jatkuu Kainuun Rastiviikolla, jonka jälkeen on harjoitustauko. Sitten kisataan Ruotsissa O-ringenillä. Sen jälkeen on edessä syksyn SM-kisat."