Kilpailut

XXVI Junnukisat ja Hämeen Kompassi-cup 1. osakilpailu

Rasti-Nokia järjestää XXVI Junnukisat su 26.5.2024. Tämä lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu on myös Hämeen kompassi-cupin 1. osakilpailu. Tapahtumassa on kaikille avoin kuntosuunnistus. Tänä vuonna suunnistetaan maastossa, matkana keskimatka.

Ajankohtaista:

2024 RaN Hisu sprintti

Rasti-Nokia järjestää avoimet seuranmestaruus-hiihtosuunnistuskisat su 25.2. Kisakeskuksena toimii Koukkujärven maja. Kilpailumuoto on vapaan sprintti.

Omatoimisuunnistus

Kisan radat ovat käytössä omatoimisesti vko 9 ajan. Karttoja voi ostaa Koukun majalta sen aukioloaikojen puitteissa. Tässä on hyvä mahdollisuus kaikille kokeilla hiihtosuunnistusta pienellä kynnyksellä!

Tulokset

Tulokset (voi päivittyä vko 9. ajan) ja Livelox

Kilpailuohjeet

Ajantasaiset kilpailuohjeet.

Ilmoittautuminen ja maksut

Rasti-Nokian jäsenille tapahtuma on maksuton. Muille osallistumismaksu aikuiset: 15e, alle 18v: 10e. Maksu käteinen (tasaraha) / mobilepay (66910). Osallistumismaksuun sisältyy kartta ja suorituksen jälkeen kahvi/mehu ja munkki Koukun majan kahviosta.

Ennakkoilmoittautuminen suotavaa karttojen riittävyyden varmistamiseksi. Seuran jäsenet MyClub / muut sähköpostilla ajhanttu@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi nimi, ikä, rata ja mahdollinen seura jota edustat.