Kartat

Suunnistuskartat

Sprinttisuunnistuskartat

Pihakartat pdf-muodossa

Linkkien taakse on koottu kaikki vuoden 2000 jälkeen valmistetut Rasti-Nokian omistamat kartat ja niiden tiedot karttapalojen kera. Listat päivitetään vuosittain. Karttojen sijaintitiedot löydät Suomen Suunnistusliiton karttarekisteristä.

Rasti-Nokia valmistaa ja ylläpitää vuosittain lukuisia suunnistuskarttoja Nokian alueella. Tavallisten maastosuunnistuskarttojen lisäksi Rasti-Nokialla on useita sprinttisuunnistuskarttoja Nokian asuinalueista sekä koulujen opetuskäyttöön tarkoitettuja pihakarttoja.

Karttoja käytetään pääasiassa Rasti-Nokian omissa tapahtumissa, kuten harjoituksissa, kilpailuissa ja Nokirasteilla. Rasti-Nokia toimii myös yhteistyössä alueen koulujen kanssa ja pyrkii toimittamaan karttoja ja ratoja koulujen tarpeisiin esimerkiksi liikuntatunneille. Kaikki pihakartat ovatkin vapaasti ladattavissa PDF-muodossa yllä olevan linkin takaa.

Jos haluat yksittäisen suunnistuskartan jostain Nokian alueelta käyttöösi, on helpoin tapa katsoa Nokirastien kalenterista, milloin tapahtuma järjestetään ko. alueella ja käydä hankkimassa kartta lähtöpaikalta. Mikäli kartan hankkiminen Nokirasteilta ei onnistu tai kyse on muusta kuin henkilökohtaisesta käytöstä, ota yhteyttä sähköpostilla: kartat (at) rastinokia.fi.