Seuramaja RaNtala

Viihtyisä seuramajamme RaNtala sijaitsee rauhallisella paikalla Alinenjärven rannalla.

Maja tarjoaa hyvät puitteet n. 20 hengen kokoontumisille aina kokouksista saunailtoihin.

Päärakennuksessa on myös pieni keittiö, jossa mm. mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä sähköuuni ja -hella. Majalla ei ole vesijohtoa tai kaivoa, mutta juomavettä on kanisterissa. Ruokailua ja kahvitarjoilua varten majalla on posliiniastiat 20 hengelle. Mutta kun tiskikonetta ei ole, suosittelemme kerta-astioiden käyttöä.

Kokouksia varten on käytettävissä 48" taulu-TV (internet-TV), jota voi käyttää AV-esityksissä. Käytettävissä on myös WLAN nopealla 4G-yhteydellä.

Pihapiirissa on puutarhakeinu, nuotiopaikka, puucee sekä ihastuttava puulämmitteinen rantasauna.Saunan lauteille mahtuu kerralla hyvin "Jukolan viestijoukkue" eli seitsemän veljestä. Saunan lämpimistä löylyistä on mukava pulahtaa puhdasvetiseen Alinenjärveen.

Suuri pihapiiri antaa mahdollisuudet monipuolisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lisämaksusta (110 eur) pihalle pystytetään 4 * 8 m juhlateltta, johon mahtuu pöydät ja penkit noin 40 hengelle.

Vuokrahinnat:

Saunamökki & sauna

  • Päivävuokra (8-16): 150e
  • Iltavuokra (16-24, su-to illat) 150e
  • Iltavuokra (16-24, pe-la illat) 210e
  • Koko päivä (to-su): 200e
  • Koko päivä (pe-la): 250e

Uusi kokous- / juhlatila

  • Saunan vuokra + 100e

Lisätiedot

Tiedustelut ja varaus: Elina Kähkölä, p. 045 6337914 tai rantala@rastinokia.fi

Varaus ja maksu onnistuvat Saunaonlinen varauskalenterin kautta. Sivuilta löytyy myös kuvia majan ja saunan sisätiloista.

Majan osoite: Porin yhdystie 279

Vuokrausehdot:

1 § VARAAMINEN

Majan varauksen kesto ja alkuaika sovitaan tarkemmin varauksen yhteydessä. Varauksen yhteydessä vuokraaja myös sitoutuu noudattamaan RaNtalan vuokrausehtoja.

2 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Majan vuokraaja vastaa vuokra-aikana kiinteistön omistajan omaisuudelle aiheutuneista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista. Tilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, on Rasti-Nokialla oikeus laskuttaa vuokraajaa 50 euron lisälaskulla. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

3 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Rasti-Nokian tai sen valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus vuokratiloissa mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille. Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

4 § MAKSUEHDOT

Vuokraamisessa käytetään etukäteismaksua.