Ran D18 3. eNight-nuorisoviestissä

D18 joukkue kisatunnelmissa

Rasti-Nokian D18 joukkue selvitti mallikkaasti ratamestarin sokkelot ja ehti Oittaan urheilukeskuksen maaliin kolmantena. Avausosuudella Elli teki varmaa työtä ja toi joukkueen kärjessä vaihtoon lähes minuutin kaulalla ennen järjestävän seuran Silva Kemppiä. Toiselle osuudelle, aamun jo valjetessa, lähtivät Aino ja Iida. Tämäkin osuus meni hienosti ja eteen ennätti vain EsSu parin minuutin erolla. Ero takana tuleviin oli venähtänyt jo lähes kymmeneen minuuttiin. Ankkuri Meri suunnisti varmasti ilman suurempia virheitä, mutta joutui loppulenkillä taipumaan TP:n Emilia Schmidtille. Sijoituksena näin ollen loistavasti 3. Onnea joukkueelle!

HD18 joukkue avasi kilpailun ennakkoluulottomasti ja Eemil toi joukkueen avausosuuden jälkeen vaihtoon kolmantena (+1.37). Seuraavilla osuuksilla Mikael, Julius ja Eetu suunnistivat hyvin, mutta joukkueen kohtaloksi koitui tällä kertaa ankkuriosuudella Mirolle tullut hylkäys.

Tapahtuman tulokset ja GPS-seuranta löytyvät tapahtuman sivuilta: https://espoonsuunta.fi/kilpailut/enight-nuorten-yosuunnistusviesti/