Score-o:ta Nokialla 11.12.2023

Score-O tapahtuma Nokialla 11.12.
Huomenna Score-O tapahtuma Nokian Koskenmäen koululta. Lähtö klo 18-18:10 ja maalissa pitäisi olla noin tunnin päästä, kuitenkin 19:25 mennessä. Karttojen myynti aloitetaan 17:30. Ennakkoilmoittautuminen auki tänään klo 21 asti (https://tamperescoreo.wixsite.com/website), mutta ilmoittautua voi myös paikan päällä.
 
Ratamestarin terveiset huomisesta tapahtumasta: Rastit ovat pääosin metsäsaarekkeissa asuntoaluiden välissä. Muutama huomio turvallisuuteen liittyen:
  • Turuntietä ei saa ylittää. Alituspaikkoja on kaksi ja ne on merkitty karttaan.
  • Järvien jäälle meno ehdottomasti kielletty!
  • Kartan painon jälkeen alueella on ajettu latuja. Niitä ei saa kulkea, ainostaan ylittää (merkitty karttaan huomiokynällä).

Score-O eli pistesuunnistus on rogaining-tyyppinen kaikille avoin suunnistustapahtuma. Jokainen suunnittelee oman reittinsä tarkoituksena kerätä rasteista mahdollisimman paljon pisteitä annetun aikarajan puitteissa. Rastit ovat metsäsuunnistusta helpommissa paikoissa ja reitinvalinnat kulkevat pääosin kortteleissa. Suoritusvälineistä tarvitaan ulkoiluun sopiva vaatetus, jalkineet ja otsalamppu. Ajanotto Emitillä, joita vuokrataan tapahtumassa. Lisätietoja tapahtumasta Tampere Score-O:n webbisivuilta: https://tamperescoreo.wixsite.com/website/info

 
Tervetuloa mukaan!